Workshops Kinderen

Wil je een creatief feestje? Dat kan!
Wij komen gewoon bij je thuis, met alle benodigdheden zoals tafelkleden, schorten, penselen, verf, lijm, scharen, papier, föhns, leuke frutsels en alles wat nodig is om het gekozen werkstukje te maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vervoer. Je hoeft alleen te zorgen voor een grote tafel, de taart en drankjes/hapjes voor de jarige en de feestvierders.

Na de workshop nemen wij alles weer (vies) mee en je hebt er geen omkijken meer naar!

Prijs: op aanvraag (tussen €12,50 – €17,50) – Geen rijkosten binnen Ede/Bennekom/Lunteren. Mail: ilse@deknutseljuf.nl

Tijd: 1,5 – 2,5 uur (afhankelijk van het werkstukje)
I.v.m. corona zijn de workshops voor minimaal 8 kinderen, wij komen namelijk met 2 juffen zodat ouders op afstand kunnen blijven!

Diverse werkstukjes mogelijk, voor meisjes maar ook voor jongens. Thema in overleg, daar komen we wel uit!  Heeft u speciale ideetjes of wensen, dan is alles bespreekbaar.

Enkele suggesties: Decopatchen van MDF figuren, papier-mâché dieren, prikborden versieren, maskers pimpen, katoenen tasjes (rugtasjes, lieve schoudertasjes) verven en versieren met textielverf en/of textielstiften, houtbranden (vanaf 10 jaar), porseleinschilderen met porseleinstiften, grappige dieren maken van bloempotten, handwerken en nog veel meer!

Vrolijke MDF eenhoorn in 3D, met wolk en regenboog:

Kosten:€13,50 p.p., minimaal 8 personen, vanaf 6 jaar

Is het geen schatje, deze unicorn op wolk? Het geheel is 3-delig, en samen met De Knutseljuf Ede gaan we ieder een eigen eenhoorn verven, beplakken en versieren met glitters, sterren en leuke frutsels, zoals jij zélf wil!

Grote MDF Letters decopatchen en versieren:

Kosten €13,50 p.p., minimaal 8 personen, vanaf 6 jaar

Op jouw verjaardagfeestje maakt iedereen zijn eigen beginletter! De Knutseljuf zorgt ervoor, dat we alle beginletters van de genodigden meenemen. Dan worden de letters beplakt met leuke Décopatch papiertjes (die je zelf kiest natuurlijk) en versieren we de letter met mooie lintjes, knoopjes, glitters en andere freubeldingetjes. Ook de houdertjes nemen we mee, zodat je letter ook rechtop kan staan. Zeker weten, dat deze letter dan op je kamer voor altijd staat te pronken!

Kurken prikbord pimpen

Kosten: €12,50 p.p., minimaal 8 personen, vanaf 6 jaar

Iets knutselen en iets bruikbaars en nuttigs overhouden, dat is extra leuk als je dit prikbord gezellig gaat pimpen. Eerst verven, föhnen en daarna is er keuze uit heel veel sjabloontjes om iets leuks erop te tamponneren.Dat droog je ook weer, met de föhns die De Knutseljuf allemaal meeneemt. Ook je eigen hengsel maak je er zelf aan. Versier het tenslotte met lintjes, glitters en meer leuke spulletjes! Hang je prikbord boven je bureau zodat je er fotootjes en memo’s aan kan prikken.

Kawaii Panda knutselen

Kosten: €13,50 p.p., minimaal 8 personen, vanaf 6 jaar

Dit schatje maken we van een terracotta bloempot, een styropor (piepschuim) bal, verf en glitter papier. Dat kan jij echt helemaal zelf! Je föhnt ook zelf de verf droog en versiert jouw panda zoals je zelf wilt, we nemen een heleboel leuke frutsels ook daarvoor mee!

Eenhoorn knutselen

Kosten: €13,50 p.p. minimaal 8 personen vanaf 6 jaar

Ook deze eenhoorn kan jij helemaal zelf verven en versieren! Perfect als je een unicorn feestje wilt! Geschikt voor elke leeftijd.

Vliegend Biggetje knutselen

Kosten: 14,00 p.p., minimaal 8 personen, vanaf 8 jaar

Geloof jij in vliegende biggetjes? Wij zeker! Hoe hip is dit, om samen met je vrienden of vriendinnen te decopatchen op je kinderfeestje? Boek snel een knutseldate bij De Knutseljuf Ede, om ieder een eigen (klein) varkentje te maken, zoals deze of kies kleurtjes en frutseltjes die jij het leukst vindt.

Klik HIER om het formaat van het varkentje te bekijken, of om zelf te kopen bij Trixx Creatief.

Papier-maché dieren decopatchen:

Kosten: 13,50 p.p., minimaal 8 personen, vanaf 8 jaar

Allerlei papier-maché kleine dieren kan jij op je kinderfeestje decopatchen, verven of op een andere manier versieren, zoals jij zelf wilt. De Knutseljuf neemt allerlei soorten mee, plus kleuren papier, verf en decoraties. Zodat jij en al je feestgasten ieder een geweldig kunstwerk maakt, helemaal zelf gemaakt!

Papier-maché prinsessenchoentje verven en pimpen
Kosten: 12,50 p.p., Minimaal 8 pers., vanaf 6 jaar